Descompte del 4% als clients amb compromís

Productes frescos, ecològics i de qualitat

Preguntes freqüents

Aqui trobaràs resposta als teus dubtes, si no trobes allò que busques pots contactar amb nosaltres aquí.

Tots aquells productes que podem els produïm nosaltres mateixos i els veuràs indicats com a producte propi. Perquè puguis gaudir de més varietat també t’oferim fruita i hortalisses d’altres productors però sempre trobaràs indicat el lloc de procedència.
Si, tota la fruita i verdura que trobaràs a la botiga és ecològic i certificada com a tal pel CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Què és el màxim òrgan regulador de la producció agrària ecològica a Catalunya.

Clar que si, només cal que afegeixis el producte "entrega a domicili" dins la teva comanda. I que la teva direcció d'entrega amb que t'has registrat estigui dins dels municipis que repartim.

També ´és important que a: "punt de recollida" tinguis seleccionada la zona de repartiment del teu domicili.

El repartiment el fem habitualment els dimecres de 16h a 19.30h.

Al poble Cànoves l'horari dels repartiments és de 12h a 13h.

És molt important que hi hagi algú per recollir la comanda en l'horari especificat.

Si teniu un imprevist i heu de sortit, tingueu el mòbil disponible per poder-nos posar en contacte amb vosaltres per si arriba el servei de transport i no hi sou, així podrem trobar una solució.
Si has escollit la opció de entrega a domicili, et portarem la teva comanda a l'adreça que tinguis registrada, assegurat que és correcte i que la població en facilita l'entrega.

El repartiment habitualment el fem els dimecres des de les 16:00 fins les 19:30h. És possible que alguna de setmana, si hi ha algun festiu, el repartiment el fem dijous, en el mateix horari. Avisarem amb antelació via web.

Al poble Cànoves l'horari dels repartiments és de 12h a 13h.

És molt important que si teniu un imprevist i heu de sortir un moment, tingueu el mòbil disponible per poder-nos posar en contacte amb vosaltres per si arriba el servei de transport i no hi sou, així podrem trobar una solució.
Pots comprar fent:
• Sense compromís: Comandes puntuals sempre que ho desitgis, triant exactament aquells productes que vols i la quantitat que en vols, com a qualsevol botiga on-line.
• Amb compromís: pots agafar l’opció de rebre una cistella amb compromís setmanal o bisetmanal. T’oferirem una cistella amb productes de temporada de forma automàtica, seguint les opcions que hagis seleccionat. Sempre que no la vulguis, la pots eliminar, amb un sol clic. Aquesta opció et permet gaudir d’un descompte del 4%.

Cada setmana rebràs un e-mail amb la composició exacta de la teva cistella, allà mateix trobaràs un botó per poder anular-la o afegir-hi nous productes. També pots entrar a la web i fer el canvis que necessitis.
Sempre pots acabar de complementar la teva cistella amb aquells productes que vulguis. Recorda que cal que fer-ho dintre del període per fer canvis, que normalment finalitza el dimarts a les 7:00 h del matí.


No es poden canviar els productes de la cistella per altres diferents, però sempre que vulguis pots anular la cistella que t’oferim i et pots crear la teva comanada a mida.
Tens temps per realitzar canvis a la teva comanda fins que es tanqui el període de canvis que normalment finalitza el dimarts a les 7:00h del matí. És possible que alguna setmana degut a l’aparició de dies festius, canviem el dia en que es tanca el període de canvis. Ho avisarem via mail.

Pots anul·lar la cistella tants cops com necessitis, sempre i quan ho facis abans que es tanqui el període de canvis que normalment acaba tots els dimarts a les 7:00h del matí.
Si NO anul·les la cistella i tens compromís nosaltres no tenim constància que no la vols. La preparem i la portem al punt de recollida i per tant hauràs d’abonar l’import d’aquella cistella la recullis o no.
Hi ha diferents punts de recollida amb horaris i dies de recollida diferents quan et registris n'hauràs d'escollir un.
També pots variar el teu punt de recollida amb una setmana d'antelació a l'apartat "El meu compte" "Punts de recollida". Si necessites fer-ho de forma més immediata posa't en contacte amb nosaltres.
Si vols pots veure els punts de recollida que tens disponibles a l'apartat "Com funcionem", abaix del tot de la pàgina.Hauràs de recollir la teva comanda en el punt de recollida que hagis triat dintre de l'horari que té disponible. Són horaris amplis perquè sigui flexible i còmode.
Si que et recomanem que passis a recollir la teva comanda tant aviat com et sigui possible dintre l'horari del teu punt de recollida, així els teus productes seran més frescos.

Estem ubicats al Vallès Oriental, a la frontera entre Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor, concretament dins de la urbanització de Sant Julià d’Alfou, a la masia de Cal Cerdà de Dalt.
Durant el confinament estem repartint les comandes de forma presencial de 12h a 13:30h, si en aquest horari no has pogut venir a recollir, et demanem que vinguis quan abans millor en l'horari de 8h a 21h, fa molta calor i al tractar-se de producte fresc perd molt ràpidament.
Cal portar una bossa de la compra per recollir la comanda i deixar la caixa dins la càmera.
La recollida és autoservei, tu mateix obres i la reculls, la trobaràs dins una càmera blanca de camió que tenim a l'exterior, davant de la casa.
Llavors la teva opció és la cistella amb compromís. Sense fer res, rebràs al punt de recollida que decideixis una cistella amb del millors productes de ecològics de proximitat i de temporada.

Això no t’ho podem dir nosaltres perquè ningú es coneix tant com un mateix. Et recomanem que provis sense por i si veus que l’opció que has triat no és la que necessites, sempre la pots modificar a l'apartat: El meu compromís.
Llavors et recomanem la opció sense compromís: que et permet comprar aquells productes que necessitis, quan els necessitis.
Pots aprofitar perquè un familiar o conegut la reculli, així ens ajudes a mantenir el projecte. Si per tu no és viable aquesta opció sempre la pots anul·lar online, o donar-te de baixa de l'opció amb compromís el temps que siguis fora. Si no saps com fer-ho posa't en contacte, nosaltres t'ho fem.
El pagament es fa online mitjançat targeta de crèdit a la mateixa web.

· Si ets un client sense compromís, pagaràs la comanda al mateix moment de confirmar-la.

· Si ets un clients amb compromís, el cobrament te'l farem nosaltres, un cop tanquem la setmana i ens pose'm a preparar la teva comanda. Prèviament has d'haver registrat una targeta de crèdit.
Si vols canviar les característiques del teu perfil: tipus de compromís, cistella gran o petita, setmanal o bisetmanal, el punt de recollida, etc. Pots fer-ho a través del apartat: El meu compte

És aquell període en que pots fer canvis a la composició de la teva comanda. Dintre d’aquest període pots fer una comanda, anul·lar la teva cistella, afegir productes extres, etc. Aquest període normalment comença el divendres a la tarda i finalitza el dimarts a les 7:00h del matí. Es possible que alguna setmana degut a l’aparició de dies festius, canviem el dia en que s’obre i es tanca el període de canvis. Ja ho avisarem via mail.
Ens pots escriure i nosaltres et donem de baixa immediatament, sempre hi quan tinguis tots els imports liquidats.
Posa’t en contacte amb nosaltres, darrere Cal Cerdà hi ha persones que tenim ganes d’ajudar-te i que ens ajudis a millorar. És molt senzill un cop t'has registrat tens una pestanya amb el dibuix d'un sobre, allà ens pots escriure tants missatges com vulguis. Si ho prefereixes també ens pots trucar al 673 103 619 o escriure un mail a botiga@calcerda.cat  • 11 punts de recollida per escollir
  • Productes frescos i ecològics
  • Pagament a través de targeta
  • Tens dubtes?
    673 103 619